Reklamebureau Sorø

Leder du efter et reklamebureau i Sorø?

Der er flere grunde til, hvorfor det er bedst at vælge lokalt, når du skal ud og finde et reklamebureau:

  1. Da reklamebureauet er tæt på, er det nemmere at mødes efter behov – man behøver ikke, modsat kontakt med reklamebureauer i andre dele af landet, afsætte en hel dag til ét møde.
  2. Det er nemmere at fremvise idéer mellem begge parter. Hvis reklamebureauet har fået en god idé, eller hvis din virksomhed har et nyt ønske, kan man hurtigt aftale at mødes.
  3. Vi kender de lokale kunder. Hvis din virksomhed har en del soranere som kunder, går du ikke galt i byen med et reklamebureau, der rent faktisk hører til her.

Lad os hjælpe dig

Da vi er et reklamebureau, har vi en bred vifte af områder, vi kan hjælpe dig med. Hvad end dit mål er flere besøgende, flere kunder, eller – ideelt – begge dele, har vi erfaringen og værktøjerne til at skabe resultater for dig.

Brand association er også vigtigt. Hvis du som restaurantejer kan få dine kunder til at tænke ”lækker og sund mad”, når de ser dit logo, kan det ikke blive meget bedre. Med den rette tekst, grafik og hjemmeside, kan du styre din virksomhed mod den opfattelse, du gerne ser dine kunder have.

Nedenfor har vi beskrevet 2 vigtige markedsføringsområder, vi kan hjælpe dig med.

  • Tekst

Tekst sælger. Eller rettere; god tekst sælger. Ved at have en god tekstforfatter med på holdet, er du sandsynligvis langt foran dine konkurrenter, når det handler om at forvandle besøgende til kunder. En kreativ tekstforfatter kan forvandle det mest avancerede produkt til noget, som er håndgribeligt for alle. En god tekstforfatter kan transformere et kedeligt produkt, til et produkt som man bare have – koste hvad det vil.

  • Hjemmeside

I vore dage kan de fleste lave en hjemmeside. Det eneste man skal gøre er at finde en af de mange gratis udbydere af hjemmesider (WordPress, Blogger osv.) og så ellers gå i gang. Problemet er bare, at de hjemmesider sjældent appellerer til dine kunder. Alle virksomheder har – forhåbentlig – lavet en undersøgelse af markedet, inden de starter op. På den måde ved de, hvem deres kunder er. De fleste virksomheder har en nogenlunde god idé om, hvem deres ideelle kunde er:

Kvinde, 30-40 år, mellemlang uddannelse, bor på Fyn, stemmer S eller SF.

Dygtige virksomheder kan derimod udpege deres ideelle kunde på 500 meters afstand:

Har rødt hår, hedder Klausen til mellemnavn, elsker lakrids og stribet tøj, havde en barndomsven ved navn Eskild.

Det er selvfølgelig en overdrivelse, men som virksomhed er dét at kende sine kunder alfa og omega. Hvis din virksomhed har den information, kan vi bygge dig en ideel hjemmeside. Med din hjælp kan vi kreere en hjemmeside, som får den besøgende til at føle sig hjemme.

Dit reklamebureau i Sorø

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad du gerne vil have forbedret i din virksomhed. Vi vil blandt andet spørge ind til, hvorfor du ønsker hjælp, hvad det endelige mål er, og hvornår vi skal gå i gang. Hvis du ikke er tilfreds med vores analyse eller strategi, er du velkommen til at sige nej – uden at det koster dig noget.

Selv hvis du er skeptisk omkring at hyre et reklamebureau, har du ikke noget at tabe ved at snakke med os. Hvis du ikke er tilfreds, har du måske fået nogle gode ideer til, hvad du selv vil gøre anderledes i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *