Tekniske analyser

Med tekniske analyser kan du finde ud af om dit website virker efter hensigten. Tekniske analyser kan bane vejen til at få fjernet de problemer, der forhindrer høje placeringer i søgemaskinerne. Søgemaskinerne rangordner websites efter konkrete algoritmiske regler, og med tekniske analyser sikrer man de elementer, der kræves for at opnå god synlighed.

Grundige tekniske analyser af dit website, dets kode, arkitektur og synlige indhold vil resultere i en række konkrete anbefalinger til, hvordan de forskellige undersider kan opnå højere placeringer i søgeresultaterne i søgemaskiner som Google og MSN. Det primære formål med tekniske analyser er at sikre, at hele websitet bliver indekseret i søgemaskinerne. Dette indebærer fokus på områder som struktur og navigation, design og templates, indhold og links.

Tekniske analyser er et vigtigt skridt på vejen til at opnå gennemslagskraft i Google. Tekniske analyser er et væsentligt element i søgemaskineoptimering, men bør suppleres med løbende søgemaskineoptimering og en online strategi. Særligt i forbindelse med redesign af et website kan det være en god idé med indledende tekniske analyser.

Vi går vi efter langtidsholdbare løsninger baseret på såkaldt White Hat SEO. Det betyder bl.a. at vores tekniske analyser baserer sig på de internationale standarder for webudvikling (W3C) samt Googles webmaster guidelines.

 

Skriv kommentar