Videoproduktion

Har du og din virksomhed brug for videoproduktion?

Der er mange fordele ved at inkludere video i din markedsføringsplan – nogle af dem, har vi beskrevet nedenfor.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt videoproduktion er en god investering, vil jeg råde dig til at læse med.

Få dine kunder involveret

Kundeudtalelser, som i sig selv er et stærkt markedsføringsredskab, kan blive endnu bedre, hvis du får dem optaget på video. En glad kunde, som er optaget på video, er den mest troværdige form for ”thumbs up” din virksomhed kan få. Selv hvis du blot ejer et videokamera i form af din smartphone, bør du udnytte hver eneste mulighed du har for at fange dine kunders glæde på video.

Kontakt dem efter et salg; spørg, om de har lyst til at sige noget om din virksomhed til kameraet. I mange tilfælde vil dine kunder sige ja, så længe du spørger pænt, og de er tilfredse med deres køb!

video

Hvorfor video?

Besøgende i din webshop er mere tilbøjelige til at købe et produkt, efter de har set en video relateret til produktet.

Ifølge en analyse fra comScore i 2010 er besøgende – som har set en relateret video – hele 64% mere tilbøjelige til at købe produktet, end dem som ikke har set videoen. Samtidig bliver de videokiggende besøgende 2 minutter længere på hjemmesiden.

Onlinebutikken StacksandStacks.com kom frem til et lignende resultat. Ved at implementere videoer på deres produktsider steg antallet af produkter tilføjet til indkøbskurven med 144%, i forhold til de besøgende som valgte ikke at se videoerne.

Mange besøgende vil hellere se video end at læse

Du kender det sikkert selv.

Hvis du støder på en laaaaang tekst, er sandsynligheden for, at du læser den til ende, ikke særlig stor – medmindre det er et emne, du virkelig er passioneret omkring. En god tekstforfatter kan forvandle skrald til guld, men hvorfor ikke gøre det endnu bedre? Kombiner en blændende tekst med en lige så blændende video. På den måde kan du holde dig til kortere tekster, som folk er mere tilbøjelige til rent faktisk at læse – kombineret med en video, som supplerer teksten.

Et godt eksempel er videoer, som viser produktet i brug. Det er ikke altid lige nemt for den besøgende at gennemskue, hvad produktet egentlig kan, hvor stort det er og sidst men ikke mindst, hvorfor de overhovedet bør købe det.

Med en video, som viser produktet i brug, fjerner du meget af den tvivl, som dine besøgende måtte have.

skild-ud

Skil dig ud fra flokken

Ved at benytte videoproduktion som en del af din markedsføring, har du allerede differentieret dig fra mange af dine konkurrenter. Ufatteligt mange mindre virksomheder føler ikke, at video er en god investering. Hvis du hører til en mindre virksomhed, har du derfor en fantastisk mulighed for at efterlade dine haltende konkurrenter.

Selv i 2013, hvor videokameraer af rimelig kvalitet kan købes for mindre beløb, vælger mange virksomheder at se bort fra videoproduktion. Det giver bare et endnu større incitament til at komme i gang med en langsigtet strategi.

Videoproduktion er dog på vej frem, især i USA, og det er således ved at være på tide, hvis din virksomhed skal nyde godt at de mange fordele ved at være i front. Du kan komme i gang allerede i morgen; det eneste du skal gøre er at finde et videokamera frem eller hyre professionel hjælp.

Lad os hjælpe dig med videoproduktion

Lige siden det har været muligt at uploade videoer på internettet, har vi fulgt med på området. Hvis du vælger at benytte vores service, vil vi sammen med dig planlægge, optage og implementere video, som i sidste ende vil skaffe din virksomhed flere kunder.

Hvis du har lyst til en uforpligtende snak om videoproduktion, og hvordan vi ellers kan hjælpe dig med at få flere kunder, er du velkommen til at kontakte os.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.