Derfor bør du hyre en SEO-ansvarlig fra starten

linkstruktur
"Øhm.. Altså, den her side leder hen til den her.. Som så.. Det så altså smartere ud da vi startede!"

SEO-ansvarlige verden rundt vil ofte opleve, at de bliver hyret til at optimere en hjemmeside, efter hjemmesiden er færdig.

Som regel er hjemmesideejeren mere fokuseret på at få ordnet områder som design af siden, indhold på siden, samt at få kodet nogle funktioner, som kan hæve brugeroplevelsen eller skabe mere salg.

Når alt er parat til offentlighedens nysgerrige øjne, bliver SEO-lakajen sat til at udføre noget “SEO magi”, som kan give hjemmesiden flere besøgende.

Det resulterer i, at den SEO-ansvarlige står tilbage med en side, som ikke er optimeret, når det gælder linkstruktur.

linkstruktur
“Øhm… Altså, den her side leder hen til den her… Som så… Det så altså smartere ud da vi startede!”

Den interne linkstruktur er vigtig

Hvis man fra starten vælger SEO fra, står man med en hjemmeside, som kan være fuld af duplicate content og undersider, som bekæmper hinanden, i stedet for at gøre siden kollektivt stærkere. Hvis siderne samtidig er blevet indekserede af Google, er der bare endnu mere arbejde at gå i gang med. Ved at have styr på den interne linkstruktur fra dag 1 af, vil din hjemmeside få en meget bedre start på Google.

Gør derfor dig selv og dit projekt en tjeneste: hyr en SEO-ekspert, som kan hjælpe dig fra starten.

Det du betaler ekstra for den SEO-ansvarlige, vil i de fleste tilfælde – hvis personen vel og mærke har styr på sit fag – give pengene mange gange igen i form af ekstra besøgende.