Dine muligheder

Har du brug for en webshop, en ny blog, eller vil du bare have flere besøgende på dit website? Vi kan etablere din online profil fra grunden eller forbedre din nuværende.

  • Vi kan hjælpe dig med at få Google til at forstå, hvad dit website handler om, så du får de bedste tænkelige placeringer. Dette kræver brugervenlige tekster til sit publikum, og disse tekster kan vi hjælpe dig med at skrive.
  • Vi sørger for, du bliver fundet, og vi kan få dine besøgende til at gøre de rigtige ting, f.eks. lægge dine varer i kurven eller abonnere på dit nyhedsbrev.
  • Vi rådgiver dig i, hvordan du anvender internettet bedst muligt til at fremme dine budskaber. Vi kan hjælpe dig til at lægge en god online strategi, hvad enten midlerne er websites, weblogs eller sociale medier.
  • Vi etablerer dit website med et design, som du siger god for, og kan også sørge for alt det administrative i forbindelse med hosting m.m. Vi kan vise dig, hvordan du selv holder dit website opdateret med tekster og billeder.

Uanset om du allerede har et fungerende website eller starter fra bunden, kan vi hjælpe dig med en moderne og solid løsning.

Kontakt os på tlf. 27 20 19 27 for en uforpligtende snak om online markedsføring – eller send os en mail.

Skriv kommentar