En film siger mere end 1000 ord

En tekst på en hjemmeside er godt, lange tekster er meget godt, og mange lange tekster er endnu bedre. Men skal du have en levende hjemmeside, og vil du gerne gøre mere ud af markedsføringen af dine produkter på sociale medier som Facebook, er videoer et stjernegodt supplement til teksterne.

Vores kunder efterspørger i stigende grad videofilm til deres hjemmesider; korte film, der siger mere end 1000 ord, og som lever deres eget liv på de sociale medier. En video kan handle om alt fra en åbningsreception eller et jubilæum til nye varer på hylderne, produktpræsentationer eller medarbejderportrætter. Læs mere om videoproduktion.

I sommeren 2014 investerede vi i Adobe Premiere Pro CC, så nu er vi for alvor i gang med at lave videoer. Adobe Premiere Pro CC er den seneste version af Adobes videoredigerings software til professionelle og en del af Adobes Creative Cloud. Flere kendte film og musikvideoer er klippet sammen med programmet, der også bruges af CNN og BBC.

Vil du selv i gang med Premiere Pro CC, kan vi anbefale Terry Whites tutorial på Youtube: How To Get Started with Adobe Premiere Pro CC – 10 Things Beginners Want to Know How To Do.  Det anbefales at have dit eget lille videoprojekt klar, så du kan skifte mellem arbejde i programmet og Terry, der fortæller.

Det var ihvertfald sådan vi kom i gang. Nedenfor kan du se nogle af vores første film klippet i Premiere Pro CC.

For nylig fik vi et kursus af Carsten Fabricius fra bandet Straw, der har flere flotte musikvideoer på cv’et.

Vi mestrer endnu kun en del af hvad programmet kan, men det er nok til at lave videofilm af professionel kvalitet til vores kunder.

Hvad koster en video?

Det kommer an på 3 ting:

  • Hvor lang tid det tager at lave optagelserne?
  • Hvor lang videoen skal være?
  • Skal der købes musik, lyd- eller billedeffekter? (Vi køber typisk hos Pond5.com, hvor priserne spænder fra 5 til 500 dollars).

Estimat: 2 min. video, hvor optagelserne har taget ca. 1 time, vil koste dig 2.500 kr.

Så hvad venter du på?