Få kunder ind på dit website

De fleste butikker, virksomheder, foreninger og privatpersoner bruger i dag internettet til at profilere sig selv. Det sker via den klassiske hjemmeside og i stigende grad via sociale medier som f.eks. Facebook.

Vi kan hjælpe dig med at markedsføre din organisation eller dig selv online, uanset om det drejer sig om et online visitkort eller den webshop-løsning, der udgør selve indtjeningsgrundlaget i din forretning. Vi kan etablere din online profil fra grunden eller optimere din nuværende.

Topplaceringer på Google er essentielle, hvis du vil tiltrække kunder til dit website. Det er vigtigt, at Google forstår, hvad dit website handler om – det er som regel dér, vi kommer ind i billedet.

Søgemaskineoptimering handler om at få søgemaskinerne til at forstå, hvad en konkret underside handler om. Det kræver brugervenlige tekster, som vi kan hjælpe dig med at skrive.

Meningsfulde tekster med relevans for din målgruppe er centralt i online markedsføring. Når den gode tekst er på plads, er der en række andre ting, man også kan gøre…

Skriv kommentar