Idas Have

Da vi købte vores hus i Sorø, fulgte der heldigvis en have med. Et større anlægsarbejde var imidlertid nødvendigt for at gøre haven anvendelig for os. Vi fik lavet en haveplan hos en havearkitekt og gik fluks i gang med at implementere den.

Det var interessant for os selv og vores nære familie at kunne følge havens udvikling ved hjælp af før og efter-billeder på nettet – således blev www.idashave.dk skabt. Ida er vores førstefødte, og haveplanen er lagt med hendes behov for øje.

Idas Have på internettet henvender sig især til andre nye haveejere og børnefamilier med have. Her skriver vi om havedesign, havetendenser og havedyrkning med udgangspunkt i vores egen have, herunder alle de projekter, som haven – på godt og ondt – fører med sig. Vi forsøger at beskrive de fejl, vi som nye haveejere begår, og koncentrerer siden om praktiske erfaringer.

Med tiden er Idas Have dog også blevet en samling af haveteori plukket fra alle de havebøger, vi har læst. Dermed har websitet udviklet sig til et sted, hvor alle haveinteresserede i princippet kan hente information og inspiration.

I højsæsonen har Idas Have 12.000 unikke besøgende om måneden. Der ligger annoncer på siden, som undervejs har kunnet finansiere indkøb af både grå og grønne elementer i Idas Have.

Idas Have logo