Indhold

Indhold er din hjemmesides tekst- og billedmateriale. Det kan være artikler på din blog illustreret med fotografier eller grafik, eller det kan være levende billeder og lyd, eksempelvis videoer og animationer. Det kan også være dokumenter, applikationer, e-serviceydelser og kommentarer.

Uden indhold er din hjemmeside blot en tom skal, hvor ikke engang layoutet kommer til sin ret. Indhold er det, som fylder din hjemmesides blogindlæg og sider op, kort sagt det der tiltrækker besøgende.

Vi har specialiseret sig at levere indhold til vores kunders hjemmesider, så de får mange besøg. Gode tekster, infographics eller videoer, der tiltrækker og fastholder brugere.

Tekster til din hjemmeside
Vi kan levere nyt indhold til din hjemmeside, eller vi kan optimere på dit nuværende indhold, så det får en bedre placering, når dine potentielle kunder søger på Google. Udfordringen ligger i at søgemaskineoptimere teksterne med de gentagelser, dette kræver, uden at de bliver kedelige og klichéfyldte. Det er vores spidskompetence.

Vi har vi samlet mange års erfaring med at skrive tekster om en bred vifte af emner. Vi bestræber os på at skrive lydefri tekster med substans, som lever op til Googles skiftende krav til placering af søgeord. Vi forsøger at ramme den sproglige stil og tone, du ønsker på din side.

Læs mere om tekstindhold.

Videoer til din hjemmeside
Youtube er i skrivende stund verdens næststørste søgemaskine: Videoer er altså næsten lige så vigtigt som tekster på din hjemmeside. Vi kan hjælpe dig med at konstruere videoer, der kan lede kvalitetstrafik til dit website, samtidig med at de fungerer som unikt indhold, der giver brugerne en god oplevelse.

Video indhold kan eksempelvis være stemningsbilleder fra en åbningsreception, produktdemonstrationer, medarbejderportrætter eller præsentation af nye varer på hylderne.

Læs mere om videoindhold.