Tekst til web

Lad os skrive dine tekster

Det er vigtigt at have gode tekster på sin hjemmeside. Kompetent tekst til web tiltrækker og fastholder brugere. Man kan have nok så raffineret et layout på sin side, men uden fornuftige tekster henvises hjemmesiden til de yderste afkroge af internettet, hvor dine potentielle kunder for længst er vendt om.

Søgeord

I tekst til web er det essentielt at inkludere de ord, som man gerne vil findes på. Det er både et spørgsmål om kvantitet og kvalitet. Der skal være en vis mængde – optimalt min. 400 – ord om dit søgeord i enhver tekst til web.

Hver gang man laver en ny side på sit website, bør man forholde sig til, hvilket søgeord eller hvilken søgeordskombination, man ønsker, den pågældende side skal blive fundet på i søgeresultaterne. Man bør endvidere forholde sig til, hvad man ønsker den besøgende rent faktisk skal gøre, når han/hun kommer ind på siden.

Optimerede tekster

En tekst til web skal være letlæselig, relevant og optimeret til søgemaskinerne, så den bliver fundet. Det bliver de bl.a. ved at inkludere søgeordet i overskrifter og billedtekster. Anvendelse af overskrifter, Alt-tags, titel og beskrivelse på de enkelte undersider er også vigtige elementer i gode online tekster.

Udfordringen ligger i at søgemaskineoptimere teksterne med de gentagelser, dette kræver, uden at de bliver kedelige og klichéfyldte. Det er en svær balance, og mange hjemmesider skæmmes da også af indholdsløse tekster fyldt med platheder og trykfejl.

Sproglig stil

Vi har vi samlet mange års erfaring med at skrive tekst til web om en bred vifte af emner og søgeord. Vi bestræber os på at skrive lydefri tekster med substans, som lever op til Googles skiftende krav til placering af søgeord. Vi forsøger at ramme den sproglige stil og tone, du ønsker på din side, fra det tørt saglige til det kække eller kantede. Det er væsentligt, at man forsøger at fastholde den ønskede tone uden at gå for meget på kompromis med den måde, internettet fungerer på.

Dette kræver samarbejde. Vi ved meget, især om alt det, vi ikke ved noget om, og vi ved, at vi ind imellem vil få brug for din hjælp til at få teksterne fagligt korrekte, så de afspejler netop din butik eller dit fagområde. Tidskrævende for dig? Det behøver det ikke at være:

  • Lad os få indblik i dit øvrige marketingmateriale – så er vi allerede godt på vej.
  • Lad os interviewe dig om de budskaber, du gerne vil have slået fast – endnu bedre.
  • Giv os feedback på de tekster, vi skriver – helt perfekt.

 

 

Skriv kommentar