Køb dokumenter online

Smart i en fart – på den gode måde

Det vil være en underdrivelse, hvis man sagde, at internettet er en opfindelse, der har ført meget nyt med sig. Der er nærmere tale om en revolution, der vender op og ned på magtrelationer. En lang række dovne monopoler har allerede fået eller får i disse år revet tæppet væk under sig. Det er mest tydeligt i mediebranchen, men internettet har skabt nye muligheder i alle brancher – og de innovative, flittige og ambitiøse har grebet mulighederne.

Dokumenter.dk er en ny hjemmeside, hvor du online kan købe dokumenter, kontrakter og aftaler udarbejdet af advokater. Det siger sig selv, at det sparer en masse tid, når man slipper for at mødes fysisk over simpelt papirarbejde og helt rutineprægede sager. På vores del af kloden hvor det materielle ofte er på plads, men hvor bureaukratiet har taget overhånd, ja der bliver tiden hurtigt den knappeste ressource.

Konceptet er illustreret med denne infographic
Konceptet er illustreret med denne infographic

Alle de skabeloner du skal bruge

Når du driver virksomhed, har du brug for mange skabeloner og juridiske standardkontrakter, og med dokumenter.dk kan du nemt og hurtigt hente alt fra ansættelseskontrakter til ægtepagter. Det hele er alfabetisk ordnet og meget overskueligt. Alle skabeloner udarbejdes af dygtige advokater, revisorer og advokatsekretærer, og de er altid opdaterede i forhold til gældende ret. Formatet er Word.

Via et abonnement kan virksomheder og iværksættere få ubegrænset adgang til samtlige dokumenter, aftaler og kontrakter, og det er nemt at finde lige de skabeloner, der passer dig. Du kan også købe dokumenter et ad gangen, men for mange virksomheder vil et abonnement hurtigt kunne betale sig. Udover virksomheder og iværksættere er målgruppen for dokumenter.dk revisorer og advokater, og hjemmesiden er da også stiftet af netop en advokat.

Iværksætter-advokaten

Troels Wenzel Østergaard, medejer af SelskabsAdvokaterne ApS i Lyngby, ejer dokumenter.dk. Advokat Troels Wenzel Østergaard er specialist i selskabsret, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte samt komplekse erhvervskontrakter. SelskabsAdvokaterne er som navnet antyder specialiseret i erhvervsjura og hjælper en lang række små og mellemstore virksomheder med alt fra opstart til overdragelse.

Det er betryggende, at en advokat, der hjælper iværksættere, har succes som iværksætter.

Advokater på video

SelskabsAdvokaterne er i øvrigt et af de advokatfirmaer, der bruger videoer i deres online strategi. I videoerne om eksempelvis generationsskifte, salgs- og leveringsbetingelser, ejeraftaler og ansættelseskontrakter forklarer firmaets advokater forskellige juridiske emner på en overskuelig måde. Udover viden om disse emner, giver videoerne et godt og troværdigt indblik i hvad det er for et firma, man har fået fat i, og de mennesker, der står bag.

Vi siger tillykke til Troels Wenzel Østergaard med dokumenter.dk!