Korrekturlæsning og redigering

Har du en fejlfri hjemmeside? Er der stavefejl i dine tryksager?

Så er du ikke den eneste. Tingene skal gå meget hurtigt i dag, og korrekturlæsning spares væk, selv i store, hæderkronede mediehuse.

Men her sparer man det forkerte sted, for fejl i en tekst trækker ned på troværdighedskontoen, også selvom teksten ikke handler om kommunikation. Er det ikke ligegyldigt, om en kok eller en tømrer kan sætte komma? Nej, det er ikke ligegyldigt, for kommafejlene gør ofte, at læseren ubevidst og uberettiget sætter lighedstegn mellem afsenderen og inkompetence. Du går med andre ord glip af kundehenvendelser, hvis du har mange stavefejl, slåfejl og grammatiske fejl i dine tekster.

Du går naturligvis også glip af kundehenvendelser, hvis du slet ikke bliver fundet. Fejl i en tekst på din hjemmeside trækker hjemmesiden ned, da Google ikke vil rangere en fejlbehæftet tekst særlig højt.

Stavefejl, slåfejl og grammatiske fejl er kort sagt skadedyr, der skal aflives, inden de ødelægger for meget!

Det hænder, der er brug for en større redigering, hvor inkonsekvent sprogbrug, gentagelser og meningsforstyrrende sætninger fjernes. Sproglig redigering kan gøre din tekst nemmere at læse. Dette har også en positiv effekt på, hvordan din hjemmeside præsterer i Google.

Send dine tekster til os – online eller offline. Vi læser korrektur og redigerer, så du har en fejlfri tekst, hvor budskabet træder klart frem.

tekstforfatter

Skriv kommentar