Om Dahl Lumholt

Du kan forvente følgende af os

Vi tager altid udgangspunkt i dine konkrete behov og laver en detaljeret forventningsafstemning, således at vi kommer i mål med det, vi har stillet i udsigt.

Vores udgangspunkt er, at vores indsats skal kunne mærkes på din bundlinie, så økonomien hænger sammen. Vi ønsker en tæt dialog, hvor vi forstår din forretning – og hvor du forstår vores. Vi leverer en løbende og åbenhjertig rapportering.

Vi overholder de etiske regelsæt, som søgemaskinerne sætter op – og tror på at vedholdende solidt arbejde giver vedholdende solide resultater.

Hos Dahl Lumholt  har vi samlet mange års erfaring med online markedsføring. Faget rummer mange aspekter, herunder hvordan man lægger en online strategi og sørger for løbende effektmåling af de tiltag, der vælges.

Vi har specialiseret os i webdesign og søgemaskineoptimering, herunder linkbuilding på og til dit website. Et godt indhold er alfa og omega på nettet, og vi kan levere såvel video og tekstskrivning til web, så dit website kan tiltrække de rigtige besøgende.

Vi kan også hjælpe dig med at øge din eksponering og dit salg ved hjælp af Google Adwords og sociale medier.