Oversættelse Sorø

Er du på udkig efter en virksomhed, som kan oversætte din hjemmeside til et andet sprog? En oversætter, der til med har kendskab til kulturen i det land, som hjemmesiden skal læses i?

Vi hjælper også gerne med oversættelse af andet end hjemmesider. Har du et nyhedsbrev, brochurer, salgsbreve eller lignende, der skal oversættes, kan vi også tilbyde dette.

Flere gode grunde til at benytte andre sprog på din hjemmeside

Store armbevægelser er en god ting.

Mange virksomheder i Danmark føler ikke, at der er nok muligheder på det danske marked. Bevares, danskerne har en god købekraft og er meget ivrige internetbrugere; men der er trods alt kun lidt over fem millioner af os.

Har du et produkt eller en ydelse, som du føler kunne gøre det godt i udlandet, er der ingen grund til ikke at gå målrettet efter det. Typisk kigger danske virksomheder mod nord eller syd, i form af Skandinavien og Tyskland, når de skal prøve udlandet af. Engelsksprogede udgaver af danske hjemmesider er også voksende, da man mener at der i dag er omkring en milliard mennesker, som forstår engelsk til en vis grad.

oversaet

Ressourcemæssigt er en komplet oversættelse af virksomhedens hjemmeside en af de bedste metoder til at få adgang til nye markeder. Hvis du gerne vil give din virksomhed et internationalt brand, er denne metode den første – samt en af de bedste – måder at gøre det på. Der vil selvfølgelig være nye konkurrenter at bekæmpe, men alene det at du har en funktionel og brugervenlig hjemmeside på det lokale sprog, gør at nye potentielle kunder begynder at lægge mærke til din virksomhed.

Et nyt sprog på hjemmesiden udstråler også, at din virksomhed har kunden i fokus. Selv hvis du med din danske hjemmeside tilbyder levering – og service – til alle lande i Europa, vil en lokaliseret hjemmeside få den besøgende tysker til at føle sig mere værdsat, da virksomheden har brugt både tid og ressourcer på at oprette en brugervenlig tysk hjemmeside.

Ved at udvide virksomhedens kompetencer til udenlandske markeder, har du mulighed for at stikke af fra de danske konkurrenter, som kun fokuserer på Danmark. Ved at have et brand som rækker ud over de danske grænser, vil det blive nemmere at tiltrække store danske og internationale kunder, som enten selv har planer om at rykke til udlandet eller allerede er i udlandet. Andre virksomheder kan mærke jeres ambitioner, og det vil de gerne være en del af.

Lad os hjælpe dig med oversættelse

Hvad end du har brug for oversættelse i Sorø, om du vil samarbejde via mail eller mødes en til flere gange, kan vi hjælpe dig med at overføre din virksomheds budskab til andre sprog.

Bor du selv i Sorø eller omegn, og ønsker du en samarbejdspartner, som er nem at få fat i, er du kommet til rette sted.

Selv med Skype, telefon og e-mail, er der nogle ting, som er nemmere at snakke om ansigt til ansigt. Fremvisning af fysiske dokumenter og fælles brainstorming er to aktiviteter, som virker bedre, når man i ro og mag kan snakke om dem – og så er det også rart at kunne sætte ansigt på ens samarbejdspartner.

Det tilbyder vi:

  • Dansk til Engelsk
  • Engelsk til Dansk
  • Dansk til Tysk
  • Tysk til Dansk

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.