Seo tekster

Man kan ikke snyde Googles algoritme til at vurdere om indholdet er relevant, bare ved at gentage et søgeord til bevidstløshed. Google har for nylig bekendtgjort, at de arbejder på at straffe seo tekster, som er “over-optimerede”, dvs. for mange søgeord i teksten, for mange indgående dubiøse links osv. Gode seo tekster er ikke stopfodret med søgeord. Relevante seo tekster giver værdi til den menneskelige bruger – ikke Googles robot. Værdifulde seo tekster handler om et bestemt emne, som der skrives begavet om.

Man kan ikke få gode seo tekster ud af tekster, der alene er skrevet med Google for øje. Men man kan altid optimere på en fokuseret, brugervenlig tekst.

Seo tekster efter Panda
Panda har om nogen jaget folk til tastaturet for at skrive gode seo tekster. Panda er opkaldt efter den hos seo-folk frygtede indiske Panda Nayak (topmedarbejder hos Google) – ikke den nuttede japanske bjørn. Google Panda er en ændring af Googles algoritme, som blev implementeret i løbet af 2011, med henblik på at give sider med gode tekster en bedre placering i søgeresultaterne. Panda bevirkede, at websites med korte eller tynde seo tekster og en masse reklamer pludselig fik en lavere rangering til fordel for nyhedssites og sociale netværk med substans.

Det vurderes, at hele 12 % af søgeresultaterne allerede er påvirket af den grumme Panda. Nu er gode, indholdsrige seo tekster blevet nødvendige, hvis man vil findes – også på den lange bane.

Seo tekster, der sælger
Man kan stadig tiltrække trafik med tynde seo tekster, men hvis de besøgende skynder sig væk uden at foretage sig noget på siden; scrolle, klikke videre til undersider, kommentere, abonnere på et nyhedsbrev, lægge en vare i indkøbsvognen osv., kan det være lige meget. Trafik har ikke værdi i sig selv. Kvalitetstrafik får man ved hjælp af kvalitetsindhold.

Seo tekster med unikt indhold
Post-Panda er det blevet endnu vigtigere at skrive seo tekster med substans. Gode seo tekster er ikke overfladiske; de bygger på grundig research og kommer godt omkring emnet. Gennearbejdede seo tekster rummer ikke en masse platheder og fyldige gentagelser – kvalitet er vigtigere en kvantitet: 100 ord må ikke på floskuløs vise pustes op til 500 ord. Men hvis ens seo tekster er fyldt med unikt indhold, så er 500 ord naturligvis bedre end 100 ord.

Google har aldrig brudt sig om gentagelser – de vil have unikke seo tekster. Google bruger semantiske analyser til at vurdere kvaliteten af dit indhold, og robotterne bliver bedre og bedre til at skelne skidt fra kanel. Det er et spørgsmål om kort tid, før forbedringerne bliver rullet ud over små sprogområder som Danmark.

Værdifulde seo tekster skaffer links
Seo tekster skal give værdi for brugeren. Godt indhold forbedrer muligheden for at få indgående links fra andre sider med godt indhold. Links, der fungerer som anbefalinger af dit website, betyder meget mere for din placering end antallet af søgeord i en tekst.

Vi har vi mange års erfaring med at skrive seo tekster om en lang række forskellige emner. Vi bestræber os på at skrive lydefri tekster med substans, som lever op til Googles stadig klogere algoritme. Vi forsøger samtidig at ramme den sproglige stil, du ønsker på din side.

 

Skriv kommentar