Tekstforfatter

Kvalitet og kvantitet

Nettet er fyldt med dårlige tekster; tekster proppet med søgeord, stavefejl og spam. Hvorfor hyre en tekstforfatter, hvis man kan få en chimpanse til at skrive en tekst og søgemaskineoptimere sig frem til en fornuftig placering i søgeresultaterne?

Det kan man heller ikke længere. Google har med den berygtede Panda-opdatering gjort et hæderligt forsøg på at skubbe sider med dårligt indhold ned til fordel for den gode tekstforfatter. Det er blandt andet sket ved at fremhæve lange tekster: Hvis en tekstforfatter skriver godt, er 500 bedre end 250 ord, og 1000 ord er bedre end 500 ord. Kvalitet er mindst lige så vigtig som kvantitet. 50 kvalitetsord er bedre end 1000 skod-ord.

Sælgende tekstforfatter

Det er ikke så vanskeligt at tiltrække trafik til sit website. Men hvis de besøgende skynder sig væk uden at foretage sig noget på siden – scrolle ned, klikke videre til sider, tilmelde sig et nyhedsbrev, lægge en vare i indkøbsvognen osv. – kan det være lige meget. Trafik har ikke værdi i sig selv. Kvalitetstrafik opnår man kun ved hjælp af kvalitetsindhold, skabt af en kompetent tekstforfatter.

Vi leverer tekster, der giver dig kvalitetstrafik. Vores tekster er fejlfri, professionelle og sælgende. Vi har en kommunikationsuddannet tekstforfatter i huset, der har mange års erfaring med at udarbejde letlæselige tekster med substans, herunder søgemaskineoptimerede tekster til websites.

Tekstforfatter, der kan søgemaskineoptimere

Ja, søgemaskineoptimering er stadig relevant efter Google Panda. Det er vigtigt, at man som tekstforfatter inkluderer de ord, som siden skal findes på. Bemærk hvordan ordet “tekstforfatter” er brugt i denne tekst, der netop er optimeret på søgeordet tekstforfatter. Det er tydeligvis ikke raketvidenskab, men det er et håndværk, som kræver talent og træning. Udfordringen for en tekstforfatter ligger i at søgemaskineoptimere teksterne med de gentagelser, dette kræver, uden at de bliver fyldt med floskler.

Research og dialog

Vi har vi samlet mange års erfaring med at skrive indholdsrige tekster om en bred vifte af emner og søgeord. Vores tekstforfatter laver altid en grundig research, suppleret med en tæt dialog med vores kunder, når det er nødvendigt, for at få teksterne fagligt korrekte. Vi bestræber os på at ramme den ønskede sproglige stil og tone.

Printmedier og korrektur

Ud over tekster, der gør dig synlig hos Google og får dine besøgende til at gøre de rigtige ting på dit website, kan vi tilbyde tekster til pressemeddelelser, brochurer, postkort, direct mail, etc.

Har du brug for at få læst korrektur eller få oversat en tekst til engelsk, kan vi også hjælpe med det, ligesom vi kan levere originale tekster på engelsk til brug online eller offline.