Tekstskrivning til web

Det er vigtigt at lægge gode tekster på sit website. Kompetent tekstskrivning til web tiltrækker og fastholder brugere. Man kan have nok så raffineret et layout på sin side, men uden indholdsrige tekster, får du ikke den kvalitetstrafik, du fortjener.

Tekstskrivning der gør Google glad

Først og fremmest er det essentielt at inkludere tekster om de ord, som man gerne vil findes på. Det er både et spørgsmål om kvantitet og kvalitet. Tekstskrivning til web bør optimalt rumme ca. 400 ord om hvert  søgeord.

Hver gang man laver en ny side på sit website, bør man forholde sig til, hvilket søgeord eller hvilken søgeordskombination, man ønsker den pågældende side skal blive fundet på. Man bør også forholde sig til, hvad man ønsker den besøgende rent faktisk skal gøre, når han/hun kommer ind på siden: Købe en vare, skrive en kommentar, tilmelde sig et nyhedsbrev osv.

God tekstskrivning til web lægger vægt på letlæselighed og relevans, og så skal teksterne være optimerede til søgemaskinerne for at blive fundet. Det bliver de bl.a. ved at inkludere søgeordet i overskrifter og billedtekster. Anvendelse af overskrifter, Alt-tags, titel og beskrivelse på de enkelte undersider er også vigtige elementer i gode tekstskrivning til web.

Tekstskrivning til dine brugere

Udfordringen i tekstskrivning til web ligger i at søgemaskineoptimere teksterne med de gentagelser, dette kræver, uden at de bliver kedelige og klichéfyldte. Det er en vanskelig balancegang, og mange hjemmesider skæmmes da også af tekster, hvor skribenten har proppet søgeordet ind så mange gange, at det bliver ulæseligt.

Vi har vi mange års erfaring med tekstskrivning til web om en bred vifte af emner og søgeord. Vi bestræber os på at skrive lydefri tekster med substans, som lever op til Googles skiftende krav til placering af søgeord. Vi forsøger at ramme den sproglige stil og tone, du ønsker på din side. Det er væsentligt, at man forsøger at fastholde den ønskede tone, uden at gå for meget på kompromis med den måde internettet fungerer på.