Webbureau Sorø

Har du brug for hjælp fra et webbureau i Sorø?

Ved at vælge et lokalt webbureau, har du mulighed for at aftale møder fra den ene dag til den anden, uden at du – eller webbureauet – skal rejse fra den ene ende af landet til den anden.

En anden fordel er, at vi har et rigtig godt kendskab til Sorø. Har du kunder i Sorø, vil vores lokale erfaring hurtigt vise sig som en fordel.

Hvad du ønsker skal du få

Der har aldrig før været så mange markedsføringskanaler. Derfor kan det godt være forvirrende, når man som virksomhed skal præsentere et nyt produkt, koncept eller en vision for fremtiden.

Skal man gøre det via nyhedsbrev? Sociale medier? På forsiden af ens hjemmeside?

Alt efter hvilken slags virksomhed der er tale om, er svarene sjældent ens. Derfor vælger mange virksomheder at opsøge webbureauer, som kan hjælpe dem på vej.

Nedenfor kan du læse om nogle af de områder, vi kan hjælpe dig med.

  • Online strategi

Vi tror på at alle kan bidrage med gode ideer. Hvad end man som menneske er kreativ eller ej, har man en masse personlig erfaring, som kan bidrage til nye projekter og ideer. Ved at kombinere ideer fra personer, med forskellige baggrunde og funktioner i virksomheder, kan man finde frem til ideer, som med den rette vejviser, kan resultere i noget stort.

Hvis du ligger inde med nogle planer eller ideer, som har brug for en god start på livet, kan vi hjælpe dig med at overføre dem til en online strategi, der virkelig flytter noget. Ved at have et mål med din hjemmeside, og andre online medier, i samspil med hvad din virksomhed laver ”offline”, kan vi gøre fremtiden mere overskuelig. Sammen opsætter vi nogle mål, som i sidste ende forøger bundlinjen i virksomheden. Vi følger op på de forskellige tiltag og retter dem løbende til, så vi i sidste ende når i mål, på bedst mulig vis.

  • Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvis der er et bestemt område af markedsføring som er ”in” for tiden, må det uden tvivl være SEO, og med god grund. SEO handler grundlæggende om at få en hjemmeside så højt op på Google som muligt, på udvalgte søgeord og sætninger. Med den rette SEO behandling, vil du hurtigt overhale de konkurrenter, som ikke benytter SEO. Det smarte ved denne form for markedsføring er, at den virker for alle slags virksomheder. Hvad end der er tale om et murerfirma, et advokatfirma, en velgørenhedsinstitution eller en bager, kan SEO gøre en enorm forskel. Sammen med dig vil vi udtænke nogle søgeord, som vi mener passer godt til det, du tilbyder dine kunder. Vi vil herefter sørge for, at din hjemmeside overholder Google’s ”regler”, og gøre det nemt for Google at gennemskue strukturen og indholdet. Når vi har fundet de rigtige søgeord, kan vi fortsætte til næste trin, som du kan læse mere om nedenfor.

  • Tekst

Når hjemmesiden er på plads, har du brug for indhold, som både kan lokke nye besøgende til og konvertere førnævnte besøgende til kunder. Det rigtige ord, den rette sætning eller vending kan være forskellen mellem et salg og en utilfreds besøgende. ”Tro flytter bjerge”, sang Lis Sørensen engang. Vi mener, at ord flytter – metaforiske – bjerge. Selvom det hjælper at have en flot og funktionel hjemmeside, er det i sidste ende ordene, som overbeviser eller afskrækker. Vores tekstforfattere har mange års erfaring i at skrive om alt mellem himmel og jord – både på dansk og engelsk. Vi er derfor godt klædt på, når det handler om at skrive overbevisende tekster.

 

Skriv kommentar