WordPress

WordPress er et såkaldt open source Content Management System (CMS), der bruges til at publicere blogs eller websites.

Open Source betyder, at der ikke er løbende udgifter til licenser og opdateringer. Det bedste ved open source er dog, at man undgår at binde sig til én udbyder: Man kan frit skifte sin leverandør ud.

WordPress kom til verden i 2003, opfundet af Matt Mullenweg. Det kører på programmeringssproget PHP, der blev opfundet af Rasmus Lerdorf i 1995.

WordPress er et rigtig godt system, der kan alt det, man skal kunne i dag. Og det har folk fundet ud af. I februar 2011 er version 3.0 blevet downloadet over 32 millioner gange.

WordPress har med tiden fået flere og flere indbyggede funktioner og kan stort set det samme som større og dyre systemer. Det er dog stadig relativt nemt at bruge for ikke-nørder.

Der findes et kæmpe udvalg af skabeloner til WordPress, og de bliver hele tiden forbedret. Temaer kan tilføjes og fjernes på dit website med et par museklik. Editoren er wysiwyg (what you see is what you get), og det er meget nemt at uploade billeder. Man slipper for file transfer-programmer, som man f.eks. skal bruge, når man arbejder med f.eks. Dreamweaver.

Som CMS-system har WordPress vundet adskillige priser for funktionalitet og brugervenlighed, og rigtig mange websites baseres i dag på WordPress.

Vi har vi udviklet størstedelen af vores websites i WordPress, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at komme online med et CMS-system, der giver dig fuld kontrol over design og funktionalitet.

WordPress er en fremtidssikker løsning, uanset om man skal lave et privat eller et professionelt website.

Skriv kommentar